Methode en Aanpak

Methode

Paul Schraven Personal TrainerAls sportman en personal trainer houd ik me al jaren bezig met de vraag hoe je een gezonde leefstijl kunt bereiken. Uit onderzoek blijkt dat de meest effectieve interventie bestaat uit meer gaan bewegen, aandacht voor voeding en ontspanning. Een combinatie van deze onderdelen is een uniek trainingsprogramma op maat, passend bij jouw leeftijd. In dit programma zit alles wat nodig is om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en te behouden.

Mijn doel is mensen helpen aan een langdurige gezonde leefstijl.

Dat wil ik bereiken op drie manieren:

  1. Plezier in bewegen: door je een variëteit aan bewegingsactiviteiten aan te bieden krijg je plezier in bewegen en houd je het langer vol.
  2. Discipline: door je een doorlopend programma aan te bieden, afgestemd op jouw persoonlijke situatie, ontstaat gewoonte en behoefte. De afspraken plannen we ruim van tevoren. En heel uniek: individuele begeleiding! Jij en ik werken samen aan het programma.
  3. Kennis: Naast de training is kennis over een gezonde leefstijl noodzakelijk, alle relevante aspecten komen aan bod, zoals o.a. trainingsleer, voeding, ontspanning, slapen, stress en sociale contacten.

De combinatie van deze 3 factoren zorgt ervoor dat je je bewust bent van je gezondheid, je leefstijl en je voedingsgewoontes en dat je weet wat goed voor je is, en deze kennis kunt toepassen in allerlei situaties, zoals bijvoorbeeld tijdens een zakenreis, als je op vakantie bent of als je een keer niet zo goed in je vel zit.

Het programma is véél meer dan afvallen of trainen voor een marathon. Je leert je “gewoontes” aan te passen!

PSPT


Aanpak

In het intakegesprek en aan de hand van enkele testen, bepalen we samen je doelen, maken we een programma en start je met een rustige trainingsopbouw. Denk hierbij aan keuzes uit wandelen, nordic walking, hardlopen, fietsen, fitness, zwemmen, skaten, massage en zelfverdediging. Ook bespreken we achtergrondinformatie over een gezonde leefstijl.  Dit gebeurt in mijn trainingsruimte en zwembad – beide in volstrekte privacy! –  maar ook bij je thuis, in je (werk)omgeving en buiten in de natuur.

Resultaat!

Na verloop van tijd heb je, dankzij het sporten, een goede conditie opgebouwd. Je bent je bewust van gezonde voeding en een actieve leefstijl en kent je valkuilen. Het is een investering maar de vitale winst is onbetaalbaar! Je verlengt je leven!

Zin om de stap te nemen?

Je bent van harte welkom voor een kennismaking zonder enige verplichting!

Bel voor een afspraak naar Paul Schraven: 06-286 48 49 3.Paul Schraven Personal Trainer