Arrangementen

Arrangement 1.

Zelfverdediging voor vrouwen.

Dit programmaonderdeel wordt aangeboden als een cursus. Het zijn 6 lessen van 1uur. Inschrijven met tweetallen. Dit maakt het oefenen en observeren beter mogelijk.

De inhoud van de cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Iedere les bestaat uit een mentale training en een fysiek deel.
  • Theorie: Wat is zelfverdediging, vormen van seksueel geweld, herkennen van gevaar, wetgeving, proportioneel reageren, aangifte doen of melden.
  • Lichaamshouding, signaleren en hulpverlening, confrontatietraining.
  • Fysiek: Gevechtshouding, balansoefeningen, lichaamswapens, ademhalingsoefeningen, schreeuwen, diverse slagen, stoot-en trapbewegingen.
  • Uitschakelingstechnieken, bevrijdingstechnieken, grepen, verwurgingen.
  • Vallen en grondtechnieken.

Kosten € 148,50 per persoon.

Arrangement 2.

Relatie-korting bij leefstijlprogramma.

Als je twijfelt of mijn manier van werken bij jouw wensen past, kom dan eens langs.

Mijn hoofddoel is om mensen te laten ervaren dat een gezonde leefstijl geen ingewikkelde zaak is. Gewoon, basic, geen hypes, superfood of wonderdiëten, alles volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en op basis van een jarenlange ervaring. Als je de weg weet in de huidige overdaad aan informatie over voeding geeft je dat veel zelfvertrouwen.

Als je aan je huidige leef- eet- werk- beweeg- en slaapgewoontes veel moet veranderen duurt het uiteraard langer tot je aan je nieuwe gezonde leefstijl gewend bent en het gewoon is geworden! Maar het gaat lukken. Het klinkt raar maar het doel is om je als klant kwijt te raken! Je blijft natuurlijk welkom voor een update of een massage of om te zwemmen maar uiteindelijk ben ik niet meer nodig! Mensen met een gezonde leefstijl leven langer en met meer kwaliteit. Ze blijven langer mobiel, zijn minder ziek en hebben meer plezier! Wat is je dat waard?

De korting:

De kennismaking en intake is gratis. Voor iedere nieuwe klant die jij aanbrengt krijg jij 3 maanden 10% korting.

Arrangement 3.

De Health check.

Check je gezondheid met de health check: een conditie- en leefstijltest. Dan weet je precies hoe je ervoor staat.

Dit individuele leefstijlonderzoek bestaat uit een vragenlijst en een aantal metingen. Met een 6 minuten fietstest op een fietsergometer wordt het maximale zuurstofverbruik (VO2max) gemeten. Bij de metingen wordt de lichaamssamenstelling bepaald: lengte, gewicht, skeletgewicht, vetpercentage, taillemeting, bloeddruk en een voedingsanalyse met behulp van de schijf van vijf test van het Voedingscentrum en een Diabetes Risicotest. Het verslag wordt nabesproken en je ontvangt een voedingsinformatiepakket over Veilig eten, Vitamine D, Overgewicht, Vetten, Vezels en Zout, trainingsadvies en een bon voor een gratis training. (1x van je eerste maand)

Kosten: € 69,- per persoon.

Arrangement 4.

Wintersport voorbereiding.

Een wintersport conditieprogramma.

Door goed voorbereid op skivakantie te gaan, voorkomt veel ellende en het verhoogt je plezier! Skiën brengt risico met zich mee. Veel skiongelukken ontstaan echter door conditiegebrek en zelfoverschatting!  Als Personal Trainer en ski-liefhebber bied ik je een programma op maat met een duo-training, een speciaal wintersportconditieprogramma. Start op tijd! Mogelijk: 6 weken voor de kerstperiode en vanaf begin januari.

Kosten: € 64,50 per duo training.

Bij arrangementen is het gebruik van badjas (indien nodig), slippers, handdoek en flesjes water inclusief. Zie ook de algemene voorwaarden. Arrangementen met zwemmen zijn mogelijk van april tot oktober. In overleg kan er in de winter een alternatief gekozen worden.