Arrangementen

Arrangement 1.

Zelfverdediging voor vrouwen.

Dit programmaonderdeel wordt aangeboden als een cursus. Het zijn 8 lessen van 1.30 uur. Inschrijven met tweetallen. Dit maakt het oefenen en observeren beter mogelijk.

De inhoud van de cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Iedere les bestaat uit een mentale training en een fysiek deel.
  • Theorie: Wat is zelfverdediging, vormen van seksueel geweld, herkennen van gevaar, wetgeving, proportioneel reageren, aangifte doen of melden.
  • Lichaamshouding, signaleren en hulpverlening, confrontatietraining.
  • Fysiek: Gevechtshouding, balansoefeningen, lichaamswapens, ademhalingsoefeningen, schreeuwen, diverse slagen, stoot-en trapbewegingen.
  • Uitschakelingstechnieken, bevrijdingstechnieken, grepen, verwurgingen.
  • Vallen en grondtechnieken.

Kosten € 180,- per persoon.

 

Arrangement 2.

Relatie-korting bij leefstijlprogramma.

Als je twijfelt of mijn manier van werken bij jouw wensen past, kom dan eens langs.

Mijn hoofddoel is om mensen te laten ervaren dat een gezonde leefstijl geen ingewikkelde zaak is. Gewoon, basic, geen hypes, superfood of wonderdiëten, alles volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en op basis van een jarenlange ervaring. Als je de weg weet in de huidige overdaad aan informatie over voeding geeft je dat veel zelfvertrouwen.

Als je aan je huidige leef- eet- werk- beweeg- en slaapgewoontes veel moet veranderen duurt het uiteraard langer tot je aan je nieuwe gezonde leefstijl gewend bent en het gewoon is geworden! Maar het gaat lukken. Het klinkt raar maar het doel is om je als klant kwijt te raken! Je blijft natuurlijk welkom voor een update of een massage of om te zwemmen maar uiteindelijk ben ik niet meer nodig! Mensen met een gezonde leefstijl leven langer en met meer kwaliteit. Ze blijven langer mobiel, zijn minder ziek en hebben meer plezier! Wat is je dat waard?

De korting:

De kennismaking en intake is gratis. Voor iedere nieuwe klant die jij aanbrengt krijg jij 10% korting op de resterende kosten van dat jaar! En…ja na 10 klanten train jij dus gratis!

 

Arrangement 3.

Vriendinnen arrangement. (2 personen)

Dit programma duurt 3 uur. Een ochtend of middag.  Ontvangst met koffie of thee. Na een korte kennismaking krijg je een mini-cursus ontspanningsmassage. Na een gezonde fruithap ga je zwemmend aan je conditie werken met o.a. Aqua Pilatus en tegenstroom zwemmen en met een verfrissend drankje sluiten we af.

Kosten: € 65,- per persoon.

 

Arrangement 4.

Outdoor training.

Afhankelijk van de mogelijkheden gaan we met de fiets/bike, lopend of met skates  naar de bossen. Daar werken we een trainingscircuit af gericht op de algemene conditie en aangepast aan het conditieniveau. Na thuiskomst even afkoelen in het zwembad.  Deze activiteit  is alleen bij daglicht en maximaal voor 2 personen.

Kosten: € 49,- per persoon.

Bij arrangementen is het gebruik van badjas (indien nodig), slippers, handdoek en flesjes water inclusief. Zie ook de algemene voorwaarden. Arrangementen met zwemmen zijn mogelijk van april tot oktober. In overleg kan er in de winter een alternatief gekozen worden.